Feb 16, 2010

Retreat Ke Langkawi ~ Dato' Najib

Nampaknya dalam sehari dua ni Tun & PM kita Najib Tun Razak berada di Langkawi. Samaada kebetulan @ tidak, tidak diketahui. Dan pada waktu yg sama jugak beberapa pemimpin kanan UMNO KEdah juga berada di Langkawi. Tah tahulah atas jemputan @ diatur. Mungkin berbincang keadaan UMNO Kedah khasnya & amnya saja nak jumpa.

Apa-apa pun, cek cakap elokla turun ke Langkawi, disamping merehatkan minda & relax di Langkawi ye Dato' Najib. Rajin-rajinla turun ke Langkawi. Inilah yg diharapkan oleh penduduk Langkawi. Jadilah seperti mantan PM Tun Mahathir yg nampak potensi Langkawi di mata dunia. Ini tidak, LTdL pun dah tak buat kat Langkawi. Waktu zaman Paklah pun kadang2 ja jenguk Langkawi. Perlu diingat Langkawi adalah salah satu dr 4 Parlimen di Kedah yg terselamat dek tsunami politik PRU-12 lepas. Maka jenguk-jengukla org-org Pulau ni..

Kepada UMNO Langkawi, jgnla dok buat program 'pack' sangat sebab kadang2 PM kita nak berehat. Nak jugak jalan-jalan, nak jugak jenguk2 & sembang2 dgn pemimpin & lain2. Takyahla nak lobi itu ini. Ikhlas seadanya & buatlah kerja sbb PM kita tau dalam & luaq. Takyah kalut sangat. PM ada mata2 & telinga sendiri. :).

Apa-apapun..Kepada Dato' Najib. UMNO Kedah sebenarnya perlu semangat & suntikan. Saf UMNO KEdah sebenarnya belum kuat sepenuhnya dek kerana PAS Kedah & MB nya boleh tahan kerjanya.

p/s : Ternampak kelibat Dato' Najib dok jogging dgn Dato' Bakaq pagi tadi..
comments

1 comment: